Izvor:
06.09.2016 u 22:30
0

PUTIN UMALO POGINUO: Smrskan predsednikov crni BMW

Službeni automobil ruskog predsednika Vladimira Putina učestvovao je u čeonom sudaru u Moskvi, u kojem je poginuo Putinov vozač, javili su danas ruski mediji.

Prema medijskim navodima, u nesreći je učestvovao Putinov službeni crni BMW, a ruski predsednik se u tom trenutku nije nalazio u vozilu, preneo je britanski "Dejli mejl".

Do nesreće je došlo kad je u BMW udario drugi automobil, koji je iz svoje trake prešao u suprotnu, onu kojom se kretalo Putinovo vozilo.

Snimci sa nadzornih kamera koji snimaju saobraćaj na moskovskoj aveniji Kutuzovski pokazuju kako se "mercedes" čeono sudara sa predsedničkim BMW-om.

Ruski mediji navode da je automobil vozio Putinom omiljeni zvanični vozač i da je on poginuo na licu mesta, kao i da Putin u tom trenutku nije bio u vozilu.

Vozač "mercedesa" je prebačen u bolnicu u kritičnom stanju.

Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter