Izvor: Alo.rs
19.07.2023 u 15:45
0

RADNIK TELEKOMA PUŠTEN NA SLOBODU: Uroš Vukašinović braniće se sa slobode

Radnika Telekoma Uroš Vukašinović (28) kojeg je uhapsila Kurtijeva policija danas je da se brani sa slobode uz jemstvo.

Urošu Vukašinoviću (28) radiku Telekoma iz Leposavića koji je uhapšen 19 juna pod optužbom za navodni napad na novinare danas je ukinut pritvor.

Prema rečima advokata Nebojše Vlajića, Vušanoviću je omogućeno da se brani sa slobode uz jemstvo, a u toku su formalnosti oko uplate, dok će Uroš u popodnevnim satima biti svojoj kući.

– Presrećni smo zaista, čekamo da se obave sve formalnosti oko uplate jemstva odnosno da novac legne na račun, a ispred zatvora u Podujevu je Uroševa devojka koja ga čeka u kolima i koja će ga dovesti kući – rekao je Urošev otac Radomir.

PETKOVIĆ JASNO STAVIO DO ZNANJA: „Pravda će pobediti kad se obustave svi politički postupci protiv Srba“

Inače, pre Uroša zbog istog navodnog krivičnog dela napada na novinare tj. huloganizam u pritvoru su bili Nemanja Vlašković iz Leposavića i Dalibor Spasić iz Kosovske Mitrovice koji su oslobođeni u prehtodnih nekoliko dana dok su u pritvoru Visokog rizika u Grodvcu kod Podujeva i dalje uhapšeni Dušan Obrenović, Nenad Orlović i Milun Milenković Lune koji su uhapšeni tokom poslednje krize na severu Kosova i Metohije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter