Izvor: Tanjug
19.07.2023 u 16:43
0

OGLASIO SE I TELEKOM NAKON LEPIH VESTI: „Sa zadovoljstvom smo dočekali vest o puštanju Uroša Vukašinovića“

Telekom Srbija saopštio je danas da je sa zadovoljstvom dočekao vest o puštanju na slobodu uz kauciju svog zaposlenog na Kosovu i Metohiji, Uroša Vukašinovića, nakon njegovog nedavnog hapšenja i pritvora.

„Uroš Vukašinović, kao i svi naši zaposleni na Kosovu i Metohiji, nastaviće da dobijaju našu punu i bezrezervnu podršku u ostvarivanju svojih prava“, navodi se u saopštenju.

Urošu Vukašinoviću iz Leposavića, koji je uhapšen zbog navodnog napada na novinare, određena je kaucija i on će se dalje braniti sa slobode, potvrdio je za Tanjug njegov advokat Nebojša Vlajić.

RADNIK TELEKOMA PUŠTEN NA SLOBODU: Uroš Vukašinović braniće se sa slobode

„Upravo smo u banci položili jemstvo. Rešenje je doneto da mu se ukine pritvor. On će se dalje braniti sa slobode redovnim putem, očekujemo da vrlo brzo bude pušten iz zatvora“, rekao je Vlajić.

Uroš Vukašinović, star 28 godina, zaposle firmi Telekoma Srbija na Kosovu i Metohiji, mts doo, uhapšen je 19. juna, u jutarnjim časovima, u blizini Leposavića dok je putovao na posao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter