Izvor: BSC Happy
01.03.2024 u 10:28
2

VLADIMIR LUČIĆ DONOSI LEPE VESTI ZA SVE GRAĐANE: Cela Srbija će biti pokrivena BRZIM OPTIČKIM INTERNETOM – to imaju samo najrazvijenije zemlje

Telekom Srbija je simbol digitalnog razvoja naše zemlje. O tome svedoči i bilans na kraju 2023. godine, a o novim "ofanzivama" ove kompanije i trenutnim uspesima, u najgledanijem jutru u Srbiji govori generalni direktor Telekom Srbije Vladimir Lučić.

Srbija će biti cela pokrivena najbržim optičkim internetom, rekao je Vladimir Lučić

– Imao sam imao tu čast da pre dve nedelje budem sa predsednicom Vlade i ministrom za telekomunikacije na ivzošenju radova u selima zarad uvođenja optičkog interneta. Radi se pokrivanje najudaljenih mesta sa optičkim internetom. Možete da radite i zarađujete, a da niste u centru grada. Telekom Srbija je značajno investirala u uvođenje optičke mreže. Mi smo time stavili Srbiju u rang razvijenih zemalja. Glavnim cilj nam je do 2025. godine svako domaćinstvo ima mogućnost korišćenja brzog interneta. Internet vam omogućava niz novih mogučnosti za zarade – ističe Lučić.

Lučić procenuje da će u narednom periodu kompanija koju vodi biti bar duplo uspešnija

– 2023. godina je dokaz za 2024. godinu. Kada smo imali 400.000 korisnika, govorio sam da ćemo imati milion. Naš prihod prošle godine je bio 1,4 milijarde. Profit će biti 3,5 puta veći, imamo izuzetan broj novih korisnika i širimo se u nove zemlje. Partneri vide samo jednu kompaniju kao najbolju za saradnju, a to je Telekom Srbija – kaže on.

O pritiscima na Telekom Srbiju na Kosovu i Metohiji, Lučić navodi da uprkos problemima koje izaziva Priština, kompanija nastavlja da posluje

– Uspeli smo opet da novi udar u decembru, koji je bio poprilično ublažimo,. Optimista sam da će to sve ići u dobrom smeru. Uspeli smo uz podršku međunarodne zajednnice – zaključuje Lučić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VLADIMIR LUČIĆ DONOSI LEPE VESTI ZA SVE GRAĐANE: Cela Srbija će biti pokrivena BRZIM OPTIČKIM INTERNETOM – to imaju samo najrazvijenije zemlje”

  1. Voleo bih da je tako. Ali evo 2024 godina teče,a u telekomu u Pančevu nemaju plan za optiku koja obuhvata naselja u opštini Pančevo. Tako da ne verujem u bajke,a vi novinari raspitujte se i vršite pritisak na taj način.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter