Izvor: agencije
01.03.2024 u 16:03
0

KURTI NEĆE ZSO NA SVE NAČINE ZAOBILAZI: Konjufca- „nije nadležnost EU da predloži Kosovu nacrt ZSO“

Predsednik Skupštine Kosova Glauk Konjufca izjavio je danas da nije nadležnost Evropske unije da predloži Kosovu nacrt Zajednice opština sa srpskom većinom.

Pogrešno je misliti da je nadležnost EU da to predloži, a naša nadležnost samo da to uputimo Ustavnom sudu, rekao je Konjufca posle sednice predsedništva Skupštine Kosova, prenosi RTK.

DA LI JE DOZVOLJENO PUŠITI ELEKTRONSKE CIGARETE U GRADSKOM PREVOZU: „Ne želim da me dok se vozim autobusom još i neko truje!“

Mislim da nije nadležnost EU da predlaže nacrt Kosovu, ponovio je on i dodao da Prištinu obavezuje samo sporazum iz 2013. godine.

Konjufca je rekao da Kosovo čeka potpisivanje Ohridskog sporazuma, jer kada Srbija tvrdi da može da sprovodi „samo ono što joj odgovara iz tog sporazuma, i Kosovo ima pravo na to“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter