Izvor: Tanjug
28.09.2020 u 14:42
0

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: U naredna DVA SATA u ovim delovima Srbije pljuskovi sa grmljavinom, na snazi ŽUTI METEOALARM

U naredna dva sata u severozapadnim, centralnim i istočnim krajevima Srbije moguća je mestimično kiša ili kratkotrajan pljusak sa grmljavinom, najavljuje RHMZ.

U košavskom području i na planinama vetrovito sa jakim jugoistočnim vetrom, koji će povremeno dostizati i udare olujne jačine, posle podne u slabljenju.

U gotovo celoj zemlji, osim u Bačkoj, na snazi je žuti meteoalarm.

SAZNAJTE I OVO…

SKUPŠTINA BEOGRADA USVOJILA REBALANS BUDŽETA: Novi gradski budžet 110 milijardi dinara

STIGLE PRVE DOZE VAKCINE U SRBIJU: Evo kada kreće vakcinacija i za koju grupu stanovništva je OBAVEZNA!

„PALI“ U BEOGRADU Zbog duga od 4.000 evra iznudili DESET PUTA više novca, uhapšeni dok su od ŽRTVE UZIMALI KAMATU

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Uhapšen muškarac u Sremskoj Mitrovici, u stanu pronađena municija, metal detektori, stari metalni predmeti i novčići

Prema izgledima za sedam dana, do 5. oktobra, u utorak pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Uveče postepeni prestanak padavina i razvedravanje, prvo na zapadu.

U sredu i četvrtak promenljivo oblačno u većini mesta sa sunčanim intervalima, a u brdsko planinskim predelima i na istoku ponegde sa kratkotrajnom kišom.

Od petka pretežno sunčano i toplije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter