Izvor:
31.05.2017 u 19:31
0

RUSI PO HITNOM POSTUPKU VRATILI JUNETINU ZA SRBIJU: Uprava za veterinu ima objašnjenje!

U Upravi za veterinu Srbije kažu da dokumentacije nije usaglašena sa ruskim propisima. Sveža junetina iz Srbije izvezena u Rusiju je vraćena zbog administrativnih procedura, a ne zbog neispravnosti, saopštila je danas Uprava za veterinu Srbije.

Kako su Tanjugu kazali u toj upravi, pošiljka od više od 13 tona sveže junetine bez kostiju iz Srbije koja je stigla u Kalinjingradsku oblast, ruske nadležne službe vratile su u Srbiju zbog administrativnih procedura, odnosno dokumentacije koja nije usaglašena sa ruskim propisima.

Mediji su danas preneli da je ruska fitosanitarna inspekcija (Rošeljhoznadzor) vratila u Srbiju više od 13,6 tona sveže junetine bez kostiju koja je stigla u Kalinjingradsku oblast i da je prema deklaraciji junetina zaražena kožnim virusom kojim oboleva rogata stoka uvezena iz fabrike proizvođača broj 491 iz Srbije.

Tanjug
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter