Izvor: Tanjug
25.08.2021 u 17:05
0

Sa Palmom u Grčku: Grad Jagodina i Dragan Marković Palma organizuju BORAVAK U GRČKOJ za 1.000 poljoprivrednika

Grad Jagodina organizovala je boravak u Grčkoj za 1. 000 poljoprivrednika iz 35 gradova i opština u Srbiji, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Jagodina i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO DUŠKO KORNJAČA ZA HAPPY TV: Hvala predsedniku na odbrani! Ovo nije napad samo na mene – već NAPAD NA SRBIJU I VUČIĆA!

ZORAN RADOJIČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Apelujem na mlade ljude da se obavezno vakcinišu!

DANAS ISPLATA OD 600 EVRA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 25. AVGUST: U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i sveže, povremeno sa kišom!

Marković je rekao da su 60 odsto poljoprivrednika koji idu na put iz Jagodine, a 40 odsto iz drugih gradova i opština, saopšteno je iz Gradske uprave Jagodine.

Poljoprivrednici će od 27. avgusta do 1. septembra boraviti u grčkoj regiji Pierija, u Paraliji, gde će obići njihove kolege koje proizvode povrće u staklenicima, kao i proizvodnju stočne hrane.

Marković je na pres konferenciji naglasio da je saglasnost za to putovanje dao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Marković je rekao da je za njega iznenađenje to što veliki broj poljoprivrednika koji idu na to putovanje nije vakcinisan i pozvao sve građane koji se nisu do sada vakcinisali, da to učine i na taj način pomognu i sebi i svojoj okolini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter