Izvor:
09.03.2019 u 07:19
0

SAD: Federalni sudija donosi odluku o deci odvojenoj od roditelja na američkim granicama!

Federalni sudija koji je naredio da se 2.700 dece ponovo ujedini sa svojim porodicama mogao bi da proširi svoju odluku na još hiljade slučajeva u kojima su deca razdvojena od roditelja na američkim granicama.

Sudija Dejna Sabro saopštio je da će proširiti svoju odluku i na slučajeve koji su se dogodili posle 1. jula 2017. godine, dok su do sada bila obuhvaćena deca odvojena od svojih roditelja nakon 26. juna 2018. godine, prenosi AP.

Precizan broj dece koja su razdvojena od roditelja još nije poznat, a biće, kako navodi agencija, izuzetno teško pronaći sve pojedinačne slučajeve, jer američka vlada nije vodila preciznu evidenciju.

Sudija će o sledećem koraku doneti odluku 28. marta.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter