Izvor: Happy BSC
25.08.2021 u 09:44
0

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Treba Avganistanu da poklonimo VAKCINE – mi ih proizvodimo, a treba nam prijateljski odnos sa talibanima!

Dr Vojislav Šešelj bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“ Sa Milomirom Marićem i Katarinom Koršom razgovarao je o aktuelnim temama, a pitanje na koje je imao jasan stav bilo je pitanje talibana u Avganistanu.

Čanak je napao Šešelja da je u euforiji zbog pobede talibana nad Amerikom.

VAŽNO:

ZORAN RADOJIČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Apelujem na mlade ljude da se obavezno vakcinišu!

Danas KOMEMORACIJA UBIJENIM SRBIMA u Plavnu i Gruboru kod Knina!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 25. AVGUST: U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i sveže, povremeno sa kišom!

-Meni je drago što su talibani pobedili, što su Amerikanci doživeli poraz. Oni su druga kultura i druga civilizacija. Mi ne možemo da razmemo tu kulturu, ali narod je hteo talibane. Sovjetski savez se povukao zbog unutrašnjih problema, nisu talibani pobedili njih. Uz pomoć amerikanaca razne islamističke grupe poput Al Kaide su postojale. Zašto Amerika nije bombardovala Pakistan gde je i bio Bin Laden? Pa ne smeju, Pakistan ima oružje i atomsku bombu. Koja je država puštala narod nakon revolucije da beži iz zemlje. Zato talibani ne daju Avganistancima da izađu. Ja sam video te ljude koji žele da pobegnu samo na aerodromu. Amerikanci su dali  prednost svojim psima, rekao je Šešelj.

-Uvešće pravila za žene, ali će i njih zapošljavati. To je njihova stvar. Zašto je NATO uopšte išao u Avganistan? On je bio planiran za evropske teritorije, šta je radio tamo? Videli ste jedan Srbin koji tamo radi kao lekar nije hteo da se evakuiše, znači da prema njemu dobro postupaju, rekao je.

-Srbija treba da prizna novu vlast, da ima prijateljske odnose sa Avganistanom. Treba da im poklonimo jednu količinu vakcina. Mi imamo dosta vakcina, sada proizvodimo i rusku vakcinu. 

-Pozdravljam ovo što Selaković ide po Afričkim državama. Nadam se da je postigao da Egipat povuče priznanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter