Izvor:
01.02.2018 u 20:03
0

SILVIO NE ODUSTAJE: Belruskoni se ponovo uključuje u predizbornu kampanju!

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni obećao je da će se ponovo uključiti u predizbornu kampanju naredne sedmice nakon što se par puta nije pojavio na skupovima zbog, kako je rekao zamora i "bola" prilikom izbora kandidata za predstojeće prevremene parlamentarne izbore zakazane za 4. mart u Italiji.

Berluskoni (81), koji je bio podvrgnut operaciji srčanog zaliska 2016, rekao je da je uzeo nekoliko slobodnih dana, ali da se oseća dobro i da će nastaviti sa predizbornim aktivnostima u ponedeljak.

Italijanske stranke imale su rok da do 29. januara podnesu imena kandidata za predstojeće izbore.

Predsednik Italije Serđo Matareli potpisao je dekret o raspuštanju nacionalnog parlamenta, nakon što je Savet ministara dao odobrenje 29. decembra prošle godine da izbori za novu italijansku vladu budu održani 4. marta.

Koalicija na čijem je čelu Berluskonijeva Forca Italia, Severna Liga i Frateli di Italia vode na predizbornim anketama, a sam Berluskoni ne može da se kandiduje zbog presude za poresku utaju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Anima Rock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter