Izvor:
11.06.2019 u 11:37
0

SIRIJA: Turske snage ubile 10 kurdskih ekstremista!

Turske snage ubile su 10 kurdskih ekstremista u sirijskoj regiji Tel Rifat u nedelju u znak odmazde za napad u kojem je poginuo jedan turski vojnik, saopštio je danas Ministarstvo odbrane Turske.

Turski zvaničnici tvrde da su kurdske Narodne zaštitne jedinice u Siriji deo ekstremističke grupe PKK, koju ona označava kao terorističku grupu i protiv koje se bori više od 30 godina.

Ujedinjene nacije upozorile su u ponedeljak da bi do dva miliona izbeglica moglo da prebegne u Tursku ako se borbe na severozapadu Sirije intenziviraju budući da je humantirana pomoć znatno smanjena.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter