Izvor:
10.11.2016 u 23:14
0

Sledi smrzavanje? Gradska toplana ima zalihe samo do 20.novembra i to samo ako temperatura ne bude padala ispod nule!

Banjalučka Toplana ima zaliha mazuta koje su dovoljne za grijanje grada do 20. novembra, pod uslovom da temperature ne padnu ispod nule, tvrdi izvor upućen u situaciju u preduzeću.

Mazut za ovogodišnju sezonu nabavljen je zahvaljujući Vladi RS, koja je preduzeću u dvije tranše uplatila po milion KM na ime troškova grijanja za budžetske korisnike na području grada Banjaluka.

– Druga tranša uplaćena je prije desetak dana, a milion KM dovoljno je za nabavku 1.300 tona mazuta, a sa tom količinom se grad može grijati 15 dana – kaže izvor.

Neizvjesno je na koji način će Grad nabaviti mazut za tekuću grijnu sezonu, jer novca u gradskoj kasi nema, dodaje on, a budžet za narednu godinu još nije pripremljen.

Press.ba
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter