Izvor:
02.03.2017 u 15:34
0

SMRT ZABELEŽENA KAMEROM: Tinejdžer poginuo jer je hteo da napravi dobru sliku! (VIDEO)

Džonatan Čou (17) poginuo je prošlog petka nakon što je Snepčet štos koji je žele da napravi, krenuo po zlu.

Prema rečima njegove prijateljice Rut, koji je sve snimala, Čou je odlučio da preskoči ogradu u singapurskom šoping-centru i skoči na ivicu za koju je verovao je napravljena od betona. Međutim, ivica je zapravo napravljena od gipsanih ploča, i nije mogla izdržati njegovu težinu, pa je Čou pao sa četvrog sprata.

– Oboje smo mislili da je ivica napravljena od betona, ali kad je skočio, proleteo je kroz nju. Znala sam da je opasno, ali pre nego što sam ga mogla zaustaviti, već je preskočio.

Situacija je izazvala žestoku raspravu na Fejsbuku, pre svega o tome čija je ovo krivica. Mnogi veruju da je centar kriv.

happytv.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter