Izvor: BLIC
21.05.2020 u 15:33
0

SRBI OD 15 JUNA MOGU U GRČKU: Dozvoljen boravak turista iz 19 ZEMALJA, nema testiranja ni karantina

Grčka će prve turiste ove godine primiti od 15. juna, a na listi gostiju naći će se putnici iz 19 zemalja, među kojima se nalazi i – Srbija!

Kako je prenela tamošnja televizija , prvih 19 zemalja čije će turiste primiti Grčka su Kipar, Izrael, Kina, Japan, Australija, Norveška, Danska, Austrija, Bugarska, Srbija, Rumunija, Albanija, Poljska, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Mađarska, Slovačka i Češka.

Srpski turisti koji planiraju da put Grčke krenu automobilom ili autobusom, neće imati problema jer je Severna Makedonija najavila otvaranje granica za 1. jun.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

GODIŠNJICA REFERENDUMA Dan kad je otišla Crna Gora

SVETSKI METEOROLOZI UPOZORAVAJU: Evo kakvo nas vreme očekuje na leto

PONOVO LETI ER SRBIJA Letom za Cirih obnovljen putnički saobraćaj, danas za Frankfurt

Hoteli koji rade tokom cele godine trebalo bi ponovo da budu otvoreni 1. juna, a sezonski, u kojima i boravi najveći broj srpskih turista, od 15. juna. Kako dodaju grčki mediji, očekuje se da od 1. jula i ostalim posetiocima iz inostranstva bude dozvoljen ulazak u Grčku.

Turistima, kako je ranije obelodanjeno, neće biti potreban test na korona virus, niti će putnici morati da budu smeštani u karantin.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter