Izvor: REPUBLIKA
01.10.2023 u 08:53
1

SRBI STRADALI U BANJSKOJ BIĆE SAHRANJENI DANAS: Evo kada i gde će se porodica i prijatelji oprostiti od nih!

Trojica Srba koji su brutalno ubijeni prošle nedelje u Banjskoj, Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Milenković biće sahranjeni danas u Vrnjačkoj Banji i Leposaviću.

Stefan Nedeljković biće sahranjen u Vrnjačkoj Banji, a građani se pozivaju u 11 časova da se skupe kod „Knez Petrol“ pumpe u ovom mestu.

MUK I TUGA U PRIŠTINI: Porodice stradalih Srba preuzele njihova tela

Bojan Mijailović će biti sahranjen u 12 časova na mesnom groblju u Leposaviću, a u istom mestu u selu Graničane u 14 časova biće sahranjen i Igor Milenković.

Podsećamo, Nedeljković, Mijailović i Milenković su ubijeni u sukobu lokalnih Srba i takozvane kosovske policije, 24. septembra, u selu Banjska, na severu Kosova i Metohije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRBI STRADALI U BANJSKOJ BIĆE SAHRANJENI DANAS: Evo kada i gde će se porodica i prijatelji oprostiti od nih!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter