Izvor:
05.02.2018 u 18:05
0

SRUŠIO SE VOJNI HELIKOPTER: Strahuje se da je posada nastradala!

Jurišni helikopter japanskih Oružanih snaga AH-64 "Apač" srušio se u japanskom gradu Kanzaki u prefekturi Saga, a strahuje se da ima dvoje mrtvih. Helikopter se srušio nedaleko od jednog vrtića u Kanzakiju, gde, prema policiji, niko nije povređen, ali se strahuje da su dva člana posade poginula.

– Radimo na tome da potvrdimo da li je bilo smrtnih slučajeva i štete – rekao je ministar odbrane Japana Icunori Onodera.

Helikopter je bio na probnom letu nakon popravke, a pad se dogodio oko 16.45 po lokalnom vremenu, nakon što se posada suočila sa turbulencijama u toku leta i pokušala da sleti.

Zapaljena je jedna kuća, koja je bila prazna.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Saliha Eren

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter