Izvor: TANJUG
22.10.2023 u 07:07
0

ŠTA TO BEŠE JESEN? Danas oblačno i toplo, temperatura do 29 stepeni

Prema prognozi RHMZ, danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i toplo sa ređom pojavom kratkotrajne kiše i dužim sunčanim intervalima, naročito prepodne.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima ujutro i pre podne povremeno i jak zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u severnim i centralnim predelima u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od 13 do 19 stepeni, a najviša od 24 do 29 stepeni. U Beogradu danas promenljivo oblačno i toplo sa dužim sunčanim intervalima, naročito prepodne.

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura biće od 17 do 19 stepeni, a najviša oko 26 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter