Izvor:
12.07.2017 u 06:15
0

SUTRA PRETEŽNO SUNČANO I MALO SVEŽIJE: Tokom noći naoblačenje sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom!

U vecini krajeva sutra se očekuje pretezno suncano i malo svezije vreme, samo su na severu ujutro i pre podne moguće promenljive oblačnosti, a ponegde i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, dok će se na jugu i jugoistoku zadrzati veoma toplo.

Vetar slab i umeren, zapadni severozapadni.

Jutarnja temperatura od 16 do 24, najvisa dnevna od 32 na severu do 38 na jugu i jugoistoku.

Tokom noci u severnim i zapadnim krajevima ocekuje se naoblacenje sa osetnim padom temperature, pojacanim severozapadnim vetrom, ponegde sa kisom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U Beogradu će sutra biti pretežno suncano i malo svezije.

Vetar slab uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura oko 23, najvisa dnevna oko 34 stepena.

Tokom noci očekuje se naoblacenje sa osetnim padom temperature, pojacanim severozapadnim vetrom uz mogucnost kise ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter