Izvor: Blic.rs
09.10.2020 u 12:51
0

SVE PODSEĆA NA JUL: Tada smo imali DRASTIČAN SKOK ZARAŽENIH

Sve ovo sa korona brojkama i porastom broja zaraženih od korona virusa u Srbiji podseća na situaciju s kraja juna i početka jula, meseca koji ćemo pamtiti po drugom piku epidemije. Tada smo u jednom trenutku došli čak do 467 zaraženih za jedan dan!

Verujemo da niko od nas ne želi da nam se ovo ponovi, ali je nemoguće ignorisati podudaranja te i situacije u kojoj se sada nalazimo.

Naime, tada smo nakon vanrednog stanja i policijskog časa jedva dočekali da se opustimo i krenemo u normalan život. Sve je nagoveštavalo da se sitacija smiruje, ukinute su rigorozne mere, bilo je leto, mislilo se da toplije vreme smeta virusu… a onda BUM!

SVE O SPORTU

SRPSKI FUDBAL SE BUDI: Večiti dečak koji vredi milione evra je heroj KOJI PIŠE ISTORIJU

SRBI URNISALI KRALJEVSKI KLUB: Valensija ubedljiva protiv Reala u Madridu

URNEBESNO! JOŠ JEDNO ČUDO: Isplivala prepiska pred utakmicu, braća Milinković Savić su sve predvidela (FOTO)

Pre tog buma, situacija je izgledala ovako…

Sredinom juna broj novootrivenih slučajeva danima se kretao oko 100. Onda smo 23. juna zabeležili 102, samo dva dana kasnije, dakle 24. juna 143 (malo manje nego juče, kada brojimo 151), ponovo za dva dana „kriva“ se diže na 193, 28. juna na čak 254, 3. jula skok na 359…. I sve tako brzinom munje do 467 novonaraženih 2. jula!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter