Izvor:
28.08.2019 u 08:47
0

TALIBANI NAPALI PUNKT U ZAPADNOJ PROVINCIJI HERAT: Ubijeno najmanje četrnaest provladinih boraca!

Talibani su napali kontrolni punkt u zapadnoj provinciji Herat u Avganistanu i ubili najmanje 14 provladinih boraca, rekao je jedan avganistanski zvaničnik.

Portparol policije je naveo da je u sinoćnjem napadu povredjeno sedam boraca, kao i da su i talibani imali žrtve ali nije izneo njihov broj.

U odvojenom incidentu u Džalalabadu, u provinciji Nangarar, profesor univerziteta je ubijen. a dva su povređena kada je eksplodirala bomba postavljena na njihov automobil.

Talibani su preuzeli odgovornost za napad u Heratu, ali to niko nije učinio za eksploziju u Džalalabadu. U provinciji Nangarar su aktivni i talibani i lokalni ogranak Islamske države.

Izvor:B92
Foto: Twitter/b3zero

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter