Izvor:
30.06.2017 u 16:43
0

TEŽAK ŽREB ZA ĐOKOVIĆA: Protiv Del Potra već u 3. kolu, za finale sa Federerom! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković saznao je ime prvog rivala na ovogodišnjem Vimbldonu koji počinje u ponedeljak 3. jula.

Novak, koji po sopstvenom priznanju nije favoriti za osvajanje trećeg Gren Slema u sezonu, sastaće se sa Martinom Kližanom. Tri puta su se sastajali do sada i sve tri puta je Đoković pobedio. Međutim, daleko od toga da je Srbin imao sreće…

Dobro je što nisam među glavnim kandidatitam na Vimbldonu. Imao sam sreće da prethodnih osam ili devet godina imam toliko velikih uspeha. Na svaki turnir sam dolazio kao jedan od glavnih kandidata, što zna da bude malo opterećujuće – jasan je Đoković.

Rodžer Federer je prema kladionicama prvi favorit, a zatim slede Endi Mari i Rafael Nadal.

Ukoliko prođe Kližana, Novak će čekati boljeg iz duela Pavlasek/Eskobedo Đoković bi u trećoj rundi mogao da ”naleti” na Huana Martina Del Potra s kojim je u karijeri znao da ima dosta problema.

U četvrtoj rundi tu je Lopez, dok bi u četvrtfinalu mogao da ga čeka Dominik Tim. U polufinalu tu je prvi favorit Federer. U toj polovini žreba je i Raonić koji bi mogao da se sastane sa Švajcarcem u 1/4 finalu.

Mari će u 1. kolu igrati ili protiv kvalifikanta ili ”laki luzera”, Nadal protiv Milmana, Federer protiv Dolgopolova…

Ukoliko prođe, potencijalni rivali Marija su: Sosusa/Braun, Fonjini, Puli/Kirjos, Vavrinka, Nadal, Đoković/Federer. Nadala očekuju: Jang/Istomin, Kačanov, Miler, Čilić, Mari, Đoković/Federer.

Federer će, ukoliko prođe Dolgopolova, igrati protiv kvalifikanta ili ”laki luzera”, zatim će ga čekatiZverev, Dimitrov, pomenuti Raonić, Đoković i Nadal/Mari.

Telegraf
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter