Izvor: BSC Happy
30.06.2023 u 18:34
0

TRČAĆE OD NOVOG SADA DO OSTROGA – 564 KILOMETARA: Dva heroja Marko i Zoran će u HUMANITARNE SVRHE učiniti NEMOGUĆE, EKIPA HAPPY TV sutra sa njima

Marko i Zoran će neverovatnim podvigom dati snagu i veru našim najugroženijima, svima onima koji vode najveće i najteže borbe.

Njih dvojica su se odvažili da pretrče od Novog Sada do Ostroga punih 564 kilometra, o čemu je javnost obavestio Marko na svom instagram profilu.


Pomaže Bog dragi prijatelji i poznanici hteo sam da vas obavestim da ćemo moj brat u Hristu Zoran Rakić i ja negde u septembru ili oktobru (zavisi od mog meča) da trčimo u humanitarne svrhe iz Novog Sada do Ostroga 564 kilometara. Naše malo nekome znači mnogo. Plan je da trčimo nedelju dana po 80 km na dan (samo da sve bude kako treba, a hoće, daće Bog). Želimo da se zahvalimo Hotelu Zlatibor i Bk Backi Galens koji su nas nesebično podržali i koji će nam pomoći oko priprema i logistike. Uskoro vas sve obaveštavamo i uz Božiju pomoc idemo do cilja, nema povlačenja nema predaje. Svako dobro dobri ljudi, Slava Bogu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter