Izvor: Novosti
22.08.2021 u 14:05
0

TUGA U VLASOTINCU! Trudnica preminula od posledica korona viruse

Tridesetdvogodišnja trudnica iz Vlasotinca preminula je od posledica infekcije virusom korona.

Prema nezvaničnim informacijama, koje stižu iz više različitih izvora, nesrećna žena je posle višednevne borbe izgubila bitku sa opakim virusom u kruševačkom Kovid centru.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost“

KONAČNO! U toku EVAKUACIJA Srpkinje iz Kabula: Vraća se avionom sa državljanima Hrvatske i BiH

HAOS U CRNOJ GORI: „KOMITE“ UVLAČE POLICIJU U SVOJU IGRU! Danas protesti na Cetinju, uputili sramne poruke mitropolitu!

AMSS PORUČUJE: Pojačan saobraćaj zbog kraja vikenda

Skoro potpuno lokalizovan požar u VINČI: Evo kakav je KVALITET VAZDUHA u prestonici

Ona je iz Leskovca zbog teške kliničke slike odmah transportovana u Kovid bolnicu u Kruševcu gde joj se stanje, uprkos naporima lekara, i dalje komplikovalo, pa se borba za život završila tragičnim ishodom. Zvaničnu potvrdu ove informacije nismo mogli da dobijemo jer su nam nadležni iz kruševačke Kovid bolnice kazali, i pre nego što su čuli pitanje, da su na sastanku.

– Vidim da ste me nekoliko puta zvali. Trenutno sam na sastanku. Čujemo se – kazao je dr Vladan Cvetanović, iz ove kovid bolnice i prekinuo vezu.

Nesrećna žena je u subotu sahranjena, a iza sebe je, kako nezvanično saznajemo, ostavila supruga i dvoje male dece. U Vlasotincu se spekuliše o okolnostima pod kojima je ova mlada žena izgubila život, a šok i neverica vlada i u Medveđi odakle je preminula trudnica rodom.

Naši sagovornici u Medveđi kažu da su čuli da je preminula žena nosila blizance, ali ovu informaciju nisu mogli da nam potvrde u leskovačkoj Opštoj bolnici.

PROČITAJTE JOŠ:

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno TELO mladića nakon nesreće kod Rumenke

NOĆ ZA NAMA: Mladić uboden u Zemunu

VACIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Smatram da će 5.septembra Crnogorska policija stati uz narod!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 22.AVGUST: Sunčano i toplije!

– Ima sigurno više od deset dana od kada je jedna trudnica iz naše bolnice upućena u Kruševac. Ona je kod nas primljena sa teškom kliničkom slikom i odmah je transportovana u tamošnji Kovid centar – rekao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

On je dodao da nema druge informacije o ovom slučaju i naglasio da se svi teži slučajevi zaraze opakim virusom upućuju u Kruševac, dok se na Infektivnom odeljenju u Leskovcu leče pacijenti sa lakšom formom bolesti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter