Izvor: Kurir
03.06.2020 u 08:20
0

Tužilaštvo NAREDILO Juriću da kaže KO JE političar pedofil!

Igor Jurić, koji je još pre tri meseca uznemirio javnost izjavom da „jedan poznati političar seksualno iskorišćava decu“, konačno će u tužilaštvu morati da kaže ko je čovek o kom je govorio pred TV kamerama, pošto ga je Više javno tužilaštvo u Beogradu pozvalo da tamo ispriča sve što zna!

OVO MORATE ZNATI

REŽIM U CRNOJ GORI MALTRETIRA SRBE! Kriju STRAŠNU TAJNU, a optužuju Srbiju!

POSLE KORONE NOVA POŠAST ZA ČOVEČANSTVO! Amerikanci upozoravaju: To je VELIKA OPASNOST!

EVO ŠTA NAS ČEKA POSLE KORONE! Treći svetski rat, bolest Trampa, atentat na Putina i smrt engleske kraljice

NEĆEMO TRPETI REVIZIONIZAM IZ BOSNE I HERCEGOVINE! Oni negiraju žrtve srpskog naroda!

MAMILI DECU PREKO DRUŠTVENIH MREŽA! Uhapšeni pedofili usred Beograda

Osnivač fondacije „Tijana Jurić“, koja nosi ime po njegovoj ubijenoj ćerki, kako je Kurir pisao još početkom maja, o svojim saznanjima je obavestio javnost putem medija, ali ne i nadležne državne organe. Podsetimo, Jurić je 9. marta gostujući u TV emisiji govorio „da ima pedofila na uticajnim položajima u Srbiji koji orgijaju s decom“.

– Među njima je jedan ozbiljan političar, koji je poznat na nacionalnom nivou – rekao je tada Igor Jurić, ali nije precizirao o kome je reč – izjavio je Jurić…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter