Izvor: Kurir.rs
11.04.2023 u 07:01
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 11. APRIL: Danas promenljivo vreme, najviša tempertura od 13 do 18 stepeni!

U Srbiji u sredu i četvrtak umereno oblačno, toplo i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima.

U Srbiji danas promenljivo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, ponegde sa kratkotrajnom kišom, a na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 7, a najviša dnevna od 13 do 18 stepeni, saopštio je RHMZ.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Oblačno vreme, povremeno s kišom, temperatura do 13 stepeni

U Beogradu promenljivo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a povremeno i sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 7, a najvisa dnevna oko 17 stepeni. U Srbiji u sredu i četvrtak umereno oblačno, toplo i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima.

Vetar u sredu pre podne na istoku i u planinskim predelima umeren i jak severozapadni, a od srede posle podne umeren, u košavskom području i na planinama i jak, južni i jugoistocni. U četvrtak posle podne na severu i zapadu, uveče i u ostalim krajevima jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom.

U petak oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, uz ponovno pojačanje severozapadnog vetra. Zatim do 18. aprila umereno do potpuno oblačno. U subotu suvo, a od nedelje ponovo sa kišom, na planinama sa snegom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter