Izvor:
28.04.2018 u 03:12
0

UŽAS U KONGU: 47 ljudi se utopilo jer su bežali od sukoba vojnika i bandi!

Najmanje 47 civila utopilo se na severozapadu Demokratske Republike Kongo, kad se prevrnuo njihov brod dok su bežali od sukoba vojnika i naoružanih muškaraca koji su prešli granicu iz susedne Republike Kongo, rekao je u petak guverner pokrajine Južni Ubangi, Joakim Taila Nage.

Preopterećeni rečni brod prevrnuo se u utorak na reci Ubangi koja deli dve zemlje dok su stanovnici grada Dongo bežali od borbi između vojnika i "bandita" iz plemenske milicije.

Panika u Dongu podstakla je stanovnike na beg prema Kongu nakon što su odmetnici napali jedan vojni položaj i ranili nekoliko vojnika.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter