Izvor:
31.07.2018 u 05:32
0

UŽASNI PRIZORI NAKON MONSUNA U INDIJI: U bolnicama rodbina obilazi bolesne, ali i „peca“ ribe po poplavljenim hodnicima!

Ribe plivaju u hodnicima poplavljene bolnice u Indiji.

U monsunskim kišama u Indiji od maja ovde godine stradalo je 545 ljudi, a u hodnicima jedne poplavljene bolnice plivaju ribe, saopštile su lokalne vlasti.

Dok se prljava voda slivala niz hodnike prizemlja bolnice na severoistoku Indije, i pacijenti čekali u krevetima da prođe poplava, jedna osoba koja je došla da poseti bolesnog člana porodice uspela je da ulovi ribu u hodniku.

– Deo prizemlja bolnice bio je poplavljen jer se začepila cev posle obilnih padavina – rekao je lekar univerzitetske bolnice u Patniju u indijskoj državi Bihar.

Incident s ribama u bolničkom hodniku ilustruje problem s kojim se Indija suočava sa infrastrukturama za vreme monsuna u kojem svake godine stradaju ljudi i budu uništene kuće.

Od juna do septembra nekoliko desetina hiljada kuća i zgrada bude poplavljeno.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter