Izvor:
30.09.2017 u 14:04
0

UZBUNA U AMERICI: Prijavljena pucnjava u vojnoj akademiji u Koloradu, kadeti u panici!

Upozorenje na pucnjavu izdato je u američkoj vojnoj akademiji u Koloradu, što je izazvalo zatvaranje čitave akademije, prenosi Sputnjik.

Vojna akademija američke avijacije (USAFA) poslala je upozorenje oko 22 časa u petak u kojem je saopšteno: „Policija je prijavila pucnjavu. Zatvaranje".

Kancelarija šerifa okruga El Paso saopštila je da istražuje situaciju sa naoružanom osobom.

​- Dobili smo izveštaje o naoružanoj osobi na akademiji. Nema potvrde da je pucano, snage bezbednosti pretražuju oblast – navodi se na Tviter nalogu USAFA.

Sat vremena kasnije policija El Pasa obavestila je preko Tvitera da istražuje incident i da je završila sa pretragom studentskog doma Akademije.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter