Izvor: kurir.rs
15.12.2020 u 07:30
0

VANREDNA SITUACIJA NA SNAZI U ĆIĆEVCU: Nove mere daju rezultate, manji broj zaraženih

U opštini Ćićevac od petka je na snazi vanredna situacija, a osim doslednije primene već donetih mera, Krizni štab te opštine doneo je i dodatne mere, među kojima je i zabrana ulične prodaje.

Predsednica Opštine Ćićevac Mirjana Krkić izjavila je da je ograničen i rad zelene pijace od 7 do 15 časova radnim danima i vikendom od 7 do 13 časova.

Ona je rekla da je poštovanje mera već dalo rezultate, tako da je u poslednja 24 sata sedam novoobolelih, a ukupan broj zaraženih u opštini Chićevac je 280.

SAZNAJTE JOŠ

NOVOGODIŠNJI IZAZOVI Ovo je 12 poza koje će obeležiti kraj 2020. (FOTO)

NE ULAZI! Ovo je poruka mame nastavnice tokom nastave na daljinu (FOTO)

OSVETA NA PARKINGU Uleteo je na njeno mesto, a onda… (VIDEO)

Krkić je navela da je prošle nedellje bilo i po 16, 17 novoobolelih u toku dana. Doktor Nikola Petrović iz kovid ambulante Ćićevac kaže da je dosta alarmanta situacija.

„Od marta do oktobra imali smo ukupno 42 pozitivna pacijenta na virus, a od oktorbra do danas 204“, naveo je Petrović. On je rekao da dnevno u ambulanti ima oko 70 pregleda i oko 20 testiranja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter