Izvor:
27.12.2023 u 18:58
0

OGLASIO SE MUP: Važno saopštenje u vezi sa javnim skupovima

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova razgovarali su danas sa predstavnicima novinarskih udruženja o zaštiti bezbednosti novinara i upoznali ih sa merama koje se preduzimaju na obezbeđenju javnih okupljanja koja se ovih dana održavaju u Beogradu.

MUP IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE: Hitno obraćanje u 10 časova

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova naglasili su da policija sa posebnom pažnjom postupa po svakoj prijavi novinara da im je ugrožena bezbednost i preduzima sve mere iz svoje nadležnosti u cilju identifikacije počinilaca i njihovog daljeg procesuiranja.

Predstavnici novinarskih udruženja predložili su da se u cilju prevencije organizuju zajedničke edukativne radionice, na kojima bi učestvovali novinari i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na sastanku je konstatovana dobra saradnja između Ministarstva unutrašnjih poslova i novinarskih udruženja u okviru Stalne radne grupe za bezbednost novinara.

Sastanku su prisustvovali šef kabineta ministra policije Dejan Bojović, pomoćnik direktora policije generala Dejan Luković, načelnik Uprave policije Ivica Ivković, , Boško Nešović iz kabineta ministra i glavni inspektor u kabinetu direktora policije Bekir Duduć, kao i predstavnik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Rade Đurić, Dragana Bjelica iz Udruženja novinara Srbije i Veran Matić, član Stalne radne grupe za bezbednost novinara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter