Izvor:
10.03.2018 u 23:10
0

Velika Britanija: Hitan sastanak ministara zaduženih za bezbednost!

Ministri britanske vlade zaduženi za bezbednost danas će na hitnom sastanku razgovarati o istrazi trovanja u Engleskoj bivšeg ruskog vojnog obaveštajca Sergeja Skripalja, koji je špijunirao u korist Velike Britanije, javlja AP.

Navodi se da će na sastanku, koji vodi ministarka unutrašnjih poslova Amber Rad, biti razmotreni izveštaji policije i obaveštajnih struktura iz Salisburija, gde je u toku istraga u kojoj pomaže i britanska vojska.

AP navodi da policija traži tragove vezane za misteriozni napad na Skripalja i njegovu ćerku Juliju, koji su u nedelju pronađeni onesvešćeni na klupi pored reke Ejvon u Salisburiju.

Oni se nalaze u bolnici i njihovo stanje je i dalje kritično, pošto su otrovani nečim za šta britanske vlasti navode da je bio retka vrsta nervnog gasa.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter