Izvor:
14.04.2017 u 17:49
0

VELIKA PROMENA VREMENA: Sledeće nedelje očekuje nas strašno zahlađenje!

Ako vam je danas hladno, ne žalite se mnogo. Čak i sutrašnjih maksimalnih 15 stepeni biće toplo za ono što nas čeka sledeće nedelje.

Kiša će u Srbiji početi da pada već sutra, a vreme bi trebalo da se stabilizuje tek u narednu subotu, prema prognozi objavljenoj na sajtu Republičkog hidro-meteorološkog zavoda Srbije.

Ali kiša još i nije najgore što nas čeka, jer će temperature padati do osam stepeni u sredu, pa čak i na samo pet u četvrtak naredne nedelje! I to ona maksimalna dnevna, minimalna će biti samo jedan!

Potom će u naredni petak "otopliti" do 11, dok bi tek za sledeći vikend trebalo da skoči do 20, u nedelju.

Kiša će padati na Vaskrs, zatim u utorak, sredu, četvrtak i petak, a sunca ćemo videti tek za sedam dana. Na planinama bi u sredu i četvrtak trebalo da pada sneg! Čak i na Zlatiboru, a na Kopaoniku bi trebalo da ga padne baš dosta.

Ako je za utehu, posle toga nam stiže pravo proleće.

Izvor:Alo.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter