Izvor:
14.04.2017 u 18:07
0

Lavrov zapretio Trampu: AKO OPET BOMBARDUJETE SIRIJU, ČEKAJU VAS OZBILJNE POSLEDICE!

Rusija, Sirija i Iran upozorili su SAD protiv novih napada na Siriju.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, koji je ugostio svoje kolege iz Irana i Sirije na današnjem sastanku u Moskvi, osudio je prošlonedeljne napade SAD na vazduhoplovnu bazu Šajrat u Siriji, upozorivši da će takvi postupci u budućnosti imati "ozbiljne posledice, ne samo za regionalnu, već i za globalnu bezbednost".

SAD su okrivile Siriju da je koristila hemijsko naoružanje u napadu na provinciju Idlib na severu Sirije, gde je poginulo 80 civila.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/alep-bombardovanje.jpg?m=1464398722

Rusija tvrdi da su žrtve podlegle bojnim otrovima koji su oslobođeni iz pobunjeničkog hemijskog arsenala pogođenog prilikom napada i pozvala na međunarodnu istragu, javlja AP.

Ministar spoljnih poslova Sirije Valid al-Moalem pozvao je inspektore da posete vazduhoplovnu bazu za koju SAD tvrdi da je korisćena kao početna tačka napada.

Sve tri države na sastanku zahtevale su nepristrasnu istragu o korisćenju hemijskog oružja prilikom napada na Idlib, prenosi TAS S.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter