Izvor: Tanjug
17.02.2021 u 18:53
0

VOZAČI OBRATITE PAŽNJU: Putevi Srbije o izmenama režima saobraćaja zbog radova

Putevi Srbije upozoravaju da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

U saopštenju navode da je obustavljen saobraćaj na putu Mladenovac – Selters Banja i to za sva vozila na nadvožnjaku preko pruge. Alternativni putni pravac je obilaznicom – državnim putem I B reda broj 25.

VESTI DANA

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA ORUŽANI NAPAD NA ADVOKATA U BEOGRADU: Policija privela dvojicu muškaraca zbog pokušaja ubistva!

EKSKLUZIVNO! GAGA ANTONIJEVIĆ: „Dara iz Jasnovca“ izbačena zbog politike, Zapad hoće da Srbi budu samo zao narod!

UŽAS U BEOGRADU: Policijska patrola zatekla TRUDNICU ZAGLAVLJENU U KOLIMA kako se previja u bolovima!

ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Uhapšena jedna od najmoćnijih žena u Srbiji!

PAKAO ZBOG KIŠE! Kolaps u Beogradu, kilometarske kolone, izbegavajte ovaj deo grada (FOTO)

Na deonici petlja Novi Banovci – petlja Batajnica do 15. marta obavljaće se radovi na priključku kompleksa stanice za snabdevanje gorivom. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Putevi podsećaju na zabranu za šlepere i kamione s prilkolicom na deonicama Jošanička Banja – Kopaonik, Kraljevo (Kovanluk) – Brezna – Goč i Kopaonik – Rudnica.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Batrovci i Sremska Rača, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 120 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter