Izvor: Tanjug
02.05.2023 u 07:15
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 2. MAJ: Naoblačenje s juga i zapada, uveče u svim krajevima, mestimično kiša

U Srbiji u sredu umereno do potpuno oblačno i malo hladnije, u većini krajeva s kišom, a u brdsko-planinskim predelima i sa pljuskovima i grmljavinom. Jugoistočni vetar biće u daljem slabljenju.

U Srbiji ujutru i pre podne umereno naoblačenje sa juga i zapada zemlje, do kraja dana proširiće se i na ostale krajeve. Podne na jugu i jugozapadu, posle podne i uveče i na zapadu i severozapadu Srbije, a lokalno je moguć i kratkotrajni pljusak s grmljavinom.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Oblačno vreme, povremeno s kišom, temperatura do 13 stepeni

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine i do 25 m/s (oko 90 km/h), a uveče u većem delu u slabljenju. Jutarnja temperatura od 6 do 14, najviša dnevna od 18 do 23 stepena, saopštio je RHMZ.

U Beogradu posle pretežno vedrog jutra, u toku dana malo i umereno oblačno, vetrovito i suvo, uz umeren i jak jugoistočni vetar, koji će uveče biti u slabljenju. Jutarnja temperatura od 11 do 14, najviša dnevna oko 22 stepena.

U četvrtak i petak promenljivo, s lokalnom pojavom kiše i kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom. Za dane vikenda pretežno sunčano i toplo, a samo se u nedelju u brdsko-planinskim predelima, uz izolovani razvoj oblačnosti, očekuje retka pojava kratkotrajnih pljuskova, uz mogućnost grmljavine. Početkom sledeće sedmice ponovo nestabilno u svim krajevima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter