Izvor: Novosti.rs
12.01.2023 u 07:10
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 12. JANUAR: Vreme već danas počinje da se menja – u subotu ponovo kiša i sneg!

Krajem dana na severozapadu i zapadu razvedravanje.

Ujutro mestimično magla i niska oblačnost. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i iznad većeg dela zemlje suvo.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Hladno vreme i kiša koja će posle podne i uveče preći u sneg

Na istoku i jugoistoku, kao i u Banatu i na severu Bačke mestimično sa slabom kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Vetar slab zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 4, najviša od 4 do 8 stepeni. Krajem dana na severozapadu i zapadu razvedravanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Beogradu oblačno jutro sa temperaturom do 4 stepena i maksimalnom dnevnom do 7 stepeni. Uveče razvedravanje.

Od petka malo toplije ali i dalje oblačno, u subotu mestimično sa kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. U nedelju oblačno i suvo, a u košavskom području i na planinama povremeno jak južni i jugoistočni vetar.

Od ponedeljka promenljivo oblačno, malo toplije i uglavnom suvo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter