Izvor: Tanjug
20.10.2023 u 12:06
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: U Srbiji sutra oblačno, toplo i vetrovito

U Srbiji će u subotu biti oblačno, toplo i vetrovito vreme sa ređom pojavom slabe kiše i uz umeren i jak južni i jugozapadni vetar, koji će u brdsko-planinskim predelima povremeno dostizati udare olujne jačine, saopštio je danas Republički hidro-meteorološki zavod.

Na istoku i jugoistoku biće pretežno sunčano, posle podne na severu i zapadu mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom uz manji pad temperature, dok se na istoku i jugoistoku očekuje postepeno naoblačenje.

Uveče i u toku noći kratkotrajna kiša biće moguća ponegde i u ostalim krajevima, vetar će biti u slabljenju, a temperature će se kretati od 25 do 30 stepeni.
U Beogradu se isto očekuje oblačno, toplo i vetrovito sa uslovima za povremenu kratkotrajnu kišu, duvaće umeren do jak južni vetar, tokom noći u slabljenju, sa najvišom dnevnom temperaturom oko 27 stepeni.

HOĆE LI OVA ZIMA BITI NAJHLADNIJA? Odbrojavamo tople dane, a meteorolog Todorović otkriva kad nam sledi zahlađenje

Toplo vreme očekuje se do srede, dok se u drugoj polovini nedelje očekuju česta prolazna naoblačenja sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom i temperaturom u postepenom padu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter