Izvor: Tanjug
19.12.2020 u 07:08
0

VUČIĆ: Prve vakcine namenjene najstarijima!

 Srbija će uskoro dobiti 5.000 vakcina protiv korona virusa, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar i dodao da su one namenjene ljudima u staračkim domovima, sa 75 i više godina.

Vučić je za medije rekao da Srbija čini sve, na sve strane, da dobije vakcine, biće ih od raznih proizvođača, građani će moćii da biraju i biće besplatne.

OVO MORATE ZNATI

DOKTOR KON OBJAŠNJAVA: Evo kada ćemo ŽIVETI NORMALNO

Tužilaštvo traži produženje privora za Haradinaja i Gucatija

Nova borbena vozila i naoružanje za Vojsku Srbije

BRNABIĆ: Očekuju se prve isporuke „FAJZER“ vakcina!

Suština je, kazao je, da vakcine dobijemo što pre i dodaje da je uveren da će određenu količinu Srbija dobiti na poklon.

Rekao je da ima poverenja u evropskog komesara za proširenje Olivera Varheija, koji je rekao da će dati sve od sebe da Srbija i zemlje Balkana dobiju što pre vakcine.

Besplatne vakcine, bar 100.000, Srbija će, kaže dobiti od prijatelja koje ima u svetu.

Upitan kada će početi masovna vakcinacija, predsednik je rekao da će to biti brzo, ne želeći da precizira vreme, jer, kaže, o tome se ne govori nigde, ni u NemaČkoj, pa neće ni on.

-Imaćemo dovoljno vakcina, Srbija neće biti na repu i neće biti ničije zamorče… da bismo mogli da se stabilizujemo i posvetimo daljem napretku Srbije- rekao je predsednik i ponovo potvrdio da će, naravno, i on lično primiti vakcinu.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KOKAIN U DUNAVU: Osuđeni Srbi koji su učestvovali u filmskom švercu droge vredne 600 MILIONA EVRA po nalogu „ŠEIKA“

JEZIVO U PROKUPLJU: Izgorela NOVOGODIŠNJA dekoracija

SELAKOVIĆ: Mađarska će nastaviti da podržava Srbiju na EU putu

PUTEVI SRBIJE: Putevi prohodni bez snega! OPREZ ZBOG MAGLE!

Vučić je rekao da je u borbi protiv korone virusa Srbija radila pošteno, odgovorno i transparentno i dodao da su svi lekari, sestre i zaposleni junaci, a neki su, dodao je, trazili da im se ukine aplauz da bi oni bili popularniji.

-Mi smo uradili sve i rezultati to pokazuje,testiramo mnogo više ljudi, jer oni koji manje testiraju imaju dupo manje mrtvih, nismo obmanjivali i nismo lagali- kazao je.

Profesor Ivo Visković se složio sa predsednikom u vezi aplauza i dodao da je on aplaudirao lekarima do poslednjeg trenutka, jer svi oni su, kazao je, heroji.

Na njegovu opasku da je u početku bilo i nekih grešaka, Vučić je rekao da je politika slušala struku i da je država učinila sve što je struka zahtevala, ali da među stručnjacima postoje različita mišljenja, iako im se stručnost ne može osporiti.

Na pitanje da li se stranci pitaju kako to da se Srbija dobro bori sa virusom, Vučić je rekao da je to zato što smo imali teške i obimne reforme i taj trend će, kazao je, biti nastavljen.

-Srbija mora da bude zemlja uspeha, i zato se borim da odgovorim na sve, a da li smo grešili, pa jesmo. Ko nije? -rekao je predsednik i istakao da veruje u Srbiju u snagu Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter