Izvor: Tanjug
13.07.2020 u 03:42
0

VUČIĆ: Važno je da SVI RATNI ZLOČINCI ODGOVARAJU! Zašto iz BiH zameraju Srbiji?

– Važno je da svaki zločinac odgovara bez obzira na naciju – rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

PROČITAJTE I OVO

Vučić zakazao konsultacije za formiranje nove Vlade!

DAČIĆ: Odluke o odvaranju granica menjaju se svakog dana, Grčka ima interes DA OTVORI zbog turizma!

Oglasio se BRANKO RUŽIĆ: Dobro sam, biću 14 dana u izolaciji!

Ne zanemarujte OVAJ SIMPTOM! On ukazuje na KOVID INFKCIJU!

Danas je CRVENO SLOVO! OVO nikako NE SMETE da RADITE!

On je to rekao povodom presude državljaninu BiH Huseinu Mujanoviću i reakcija koje su usledile, među kojima je i protestna nota BiH upućena Srbiji.

– Šta je to što oni zameraju Srbiji – upitao je Vučić i naveo da je progonjeno bezbroj srpskih oficira i da svaki čovek mora da odgovara za ratne zločine.

Mujanović je u Srbiji provostepeno osuđen na deset godina zatvora pod optužbom za zlostavljanje srpskih civila u logoru u mestu Hrasnica u Sarajevu tokom 1992. godine.

Upitan o toj presudi i reakcijama koje su usledile, Vučić je rekao da je, međutim, jedini način da budu gonjeni i oni koji su činili zločine nad Srbima bilo donošenje zakona u Srbiji koji “oni nazivaju protivpravnim zato što pokriva celo područje bivše Jugoslavije”.

SAZNAJTE JOŠ

NOVI KORONA PRESEK U SRBIJI: 11 osoba preminulo!

SRBIJA JE NA ŽUTOJ LISTI! Medicinski pregled za srpske državljane!

VESIĆ ZA HAPPY TV: U kontejnerima oko Skupštine pronađeni blokovi za gađanje policije! (VIDEO)

Čuveni košarkaški stručnjak Miroslav Nikolić sinoć smešten u beogradsku bolnicu!

PREDLOG ZA NEDELJNU POSLASTICU! Ovako se pravi čuveni bakin kolač!

– Pa, kako kad mi znamo da vi nikada ne biste gonili tog zločinca. To je bio jedini nacicn da mi to uradimo. Hrvatska ima čak teži zakon nego što ga imamo mi imajući u vidu mesto gde su zločini počinjeni – kaže Vučić.

Naglasio je da je važno da svaki zločinac odgovara bez obzra na naciju, i da svako ko je okrvavio ruke treba i mora da odgovara.

– A da vi kažete da to što su ubijeni Srbi u Hrasnici i nije baš neki zločin i da to odmah poredite sa nekim drugim zločinom…to smisla nema. Ali, na to morate da se naviknete, to je deo političkog folklora koji kod nas, nažalost, plašim se da će još dugo vremena biti – naveo je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter