Izvor: Happy BSC
04.08.2022 u 15:54
0

VULIN PRIMIO OSVAJAČE MEDALJA U ROTERDAMU: Istorijski uspeh pripadnika Sportske jedinice MUP-a (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin primio je danas pripadnike Sportske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su sa Svetskih policijskih i vatrogasnih igara u Roterdamu doneli 10 zlatnih medalja i ostvarili najbolje rezultate.

VULIN: „Oluja“ je zločin koji Bog može da oprosti, ali Srbi ne mogu ni da oproste ni da zaborave!

Na prestižnom međunarodnom takmičenju, zlatne medalje Srbiji i Ministarstvu unutrašnjih poslova doneli su pripadnici MUP-a, džudista Boško Borenović, rvači Strahinja Despić, Sebastijan Nađ i Davor Štefanek, karatistkinja Brankica Negovanović i strelci Ljubiša Momčilović, Snežana Momčilović, Aleksandar Maričić i Dragan Ćaćić, kao i tekvondistkinja Nadica Božanić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vulin je iskazao zahvalnost sportistima na velikom trudu, radu i uspehu, na odnosu prema timu, zastavi i državi, kao i donatorima koji su obezbedili da MUP u Roterdam može da pošalje svoje najbolje sportiste, dodavši da su oni bili na takmičenju gde su sve policije sveta poslale svoje najbolje, posebno u disciplinama koje su policiji bitne, borilačke i streljaštvo.

Ljubiša Momčilović, koji je osvojio tri zlatne medalje, dve u pojedinačnim i jednu u ekipnom takmičenju u streljaštvu, iskazao je zahvalnost ministru na razumevanju i saradnji, kao i na tome što je prepoznao koliko je sport bitan za MUP.

– Sva znanja, iskustva, koja stičemo u inostranstvu, u svetu, boreći se na takmičenjima, osvajajući medalje, sve to vraćamo nazad u posao, sve se to vraća policiji i unapređuje njen rad – rekao je Momčilović.

Trener Slobodan Bitević, član stručnog tima koji je vodio sportiste na Svetskim policijskim igrama, ukazao je na to da je postignut istorijski uspeh.

– Ono što je najveća snaga našeg tima, na ovom nedavno završenom takmičenju, je zajednički duh, zajedništvo koje smo pokazali tamo i to je ono što je naš tim razlikovalo od ostalih. Zato smo postigli sjajan uspeh – rekao je Bitević.

Pripadnici MUP-a, koji su se takmičili na Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Roterdamu, ministru Vulinu su uručili poklon – prvu ekipnu zlatnu medalju Sportske jedinice MUP-a u disciplini „RAR“ pištolj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter