Izvor: HappyBSC
04.08.2022 u 11:32
0

SVE SPREMNO ZA NAJMASOVNIJE SPORTSKE IGRE: Komunalna olimpijada sa 1.400 takmičara u Budvi

Komunalna olimpijada sa 1.400 takmičara u Budvi

Mesec dana ostalo je do 27. po redu Komunalne olimpijade, koja će i ove godine (od 5. do 11. septembra) biti održana u Budvi kao i svih prethodnih sezona, osim 2020. kada je domaćin bio grad Trebinje u Republici Srpskoj. Već sada ima 1.400 prijavljenih takmičara, a organizator Sindikat zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije se nada da će ta brojka ići i do 1.600 ljudi koji će se oprobati u 16 sportskih disciplina u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Najveći broj ekipa dolazi iz Beograda, Niša i Novog Sada, ali ih ima i iz drugih gradova naše zemlje, kao i gostiju iz Mađarske i Slovačke, a pozivi su upućeni i kolegama iz Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Počeli specijalistički sistematski pregledi za vojne penzionere!

– Komunalna olimpijada je malo više od igara, prilika da se rešavaju problemi koji prate našu delatnost. Malo je reći da sam ponosan na to što iz godine u godinu okupljamo sve više zaposlenih, organizujemo okrugle stolove na kojima svi učestvuju i na kraju se družimo i fer i sportski takmičimo. Jedna stvar je sigurna – onaj ko jednom dođe na Komunalnu olimpijadu, dolazi i na svaku narednu – izjavio je Aleksandar Radojević, predsednik Sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije.

Titulu generalnog pobednika 10. put zaredom pokušaće da osvoji tim GSP Beograd, dok su Parking servis i Beogradske elektrane sada više nego ikad, čini se, spremne da im u tome pomrse konce, kao i timovi koji u Crnu Goru dolaze iz Novog Sada, Bačke Palanke, sa Zlatibora i drugih mesta širom Srbije.

BROJKE

  • 27. po redu Komunalne igre
  • 1.400 do 1.600 takmičara
  • 6 dana traju Igre
  • 16 sportova u muškoj i ženskoj konkurenciji
  • 9 puta zaredom GSP Beograd generalni pobednik

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter