Izvor: Alo.rs
30.07.2023 u 13:17
0

ZA SAT VREMENA STIŽE HAOS: RHMZ izdao HITNO upozorenje

U narednih sat vremena na području zapadne i severne Bačke pojava plјuskova sa grmlјavinom i jakim vetrom u zoni plјuska, lokalno je moguća i pojava sugradice i grada.

 Upozorenje za područje Srbije na vremenske nepogode na području Bačke, , objavio je RHMZ.

„Oblačnost koja je na području istočne Baranje uslovlјavala jake plјuskove sa grmlјavinom, gradom i olujnim vetrom u zoni plјuska će se u narednih pola sata premestati ka zapadu Bačke (Apatin i okolina)“, navodi se u upozorenju RHMZ.

ČEKANJA I PO ŠEST SATI: Poslednjeg julskog vikenda pakao na granicama

Od jutros je na snazi i upozorenje za celo područje Srbije na vremenske nepogode.

„Plјuskovi i grmlјavina koji se od sredine dana očekuju na severu Vojvodine, a od poslepodneva i u ostalim krajevima, lokalno će biti praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom.

Veća količina padavina (20 do 40 mm, lokalno i više) prognozira se u toku večeri, pre svega u zapadnoj Srbiji, a zatim u Šumadiji i oblasti oko Zapadne i Velike Morave sa tendencijom premeštanja padavinske zone u prvom delu noći dalјe na istok i jugoistok“, navodi se u upozorenju RHMZ.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter