Izvor:
26.09.2016 u 19:09
0

ZASTRAŠUJUĆA FOTOGRAFIJA IZ SIRIJE: Otac i sin poginuli jedan kraj drugog u Alepu

Volonteri Sirijske civilne odbrane (Syrian Civil Defense) objavili su krajnje potresnu fotografiju na kojoj se vide poginuli muškarac i dete kako nepomično leže prekriveni prašinom i kamenjem. Čini se kao da jemuškarac pokušao da se zaštiti zaštiti od udara bombe, jer je svoje koleno privukao do lica, a ruku stavio na glavu. Pored njega leži dete, a CNN piše kako se radi o njegovom sinu.

Navodno se radi o vazdušnom napadu koji je izvršen 23. septembra, a nakon kojega su volonteri u ruševinama tražili preživele. Prema informacijama koje su uspeli da saznaju od volontera, muškarac i njegov sin, kao i još jedno dete iz peteočlane porodice poginuli su u napadu. Njegova supruga i kćerka koje su se nalazile u drugoj prostoriji uspele su da nekim čudom preživjele, ali su sa ozbiljnim povredama prevezene u najbližu bolnicu.

Jedan od aktivista organizacije Sirijska civilna odbrana rekao je za CNN da se radilo o najjačem napadu od marta 2011. godine.. Ukupno je samo prethodnog vikenda na grad Alep izvršeno čak 200 vazdušnih napada.

CNN International
Foto: Syrian Civil Defense

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter