Izvor: Alo.rs
22.10.2020 u 10:34
0

ZAVRŠENA sednica KRIZNOG ŠTABA: Nema POOŠTRAVANJA MERA!

U Palati Srbija je završena  sednica Kriznog štaba na kojoj su  utvrđene dalje mere u borbi sa korona virusom.

– Neće se tolerisati nikakvo kršenje preventivnih mera i radimo na pravnom okviru da seuvedu kazne- saopšteno je nakon hitne sednice Kriznog štaba Vlade Srbije.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

Poslanici danas BIRAJU Dačića za PREDSEDNIKA PARLAMENTA!

Brnabić PREUZIMA MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA: Na toj funkciji do imenovanja novog ministra!

U Americi HAOS PRED IZBORE: FBI održao vanrednu konferenciju i ŠOKIRAO SVET!

Pravac ŠALTERI! Počinje ISPLATA novca za jednu grupu građana, a za drugu u petak!

Nismo pooštravali mere, već će se raditi da se ovo što imamo sprovede rigorozno i dosledno, rekao je imunolog Srđa Janković.

Epidemiolog Predrag Kon rekao je sinoć da je broj novozaraženih u zemlji uznemirujući i da je današnji sastanak Kriznog štaba nephodan kako bi se utvrdile dalje mere, navodeći da je izvesno uvodenje obaveznih PCR testova za sve koji ulaze u Srbiju.

Imunolog, takođe član Kriznog štaba, Srđa Janković, juče je rekao za Tanjug da se prati epidemiološka situacija u zemlji i da će se u skladu sa tim dalje reagovati, ali da se mere poput ograničenja kretanja sada ne razmatraju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter