Izvor: Kosovo online
11.04.2023 u 10:39
0

PRVA IZJAVA NESREĆNOG MILANA NAKON RANJAVANJA KOD BISTRIČKOG MOSTA: „Prošao sam pored punkta policije, čuo se pucanj i osetio sam bol u ramenu“ (VIDEO)

Potresna scena iz bolnice razara...

Milan Jovanović koji je kasno sinoć prevezen u KBC u Severnoj Mitrovici, nakon ranjavanja kod Bistričkog mosta u blizini Zvečana, izjavio je da se na mestu na kom je ranjen nalaze jedino pripadnici kosovskih specijalaca.

PETKOVIĆ ZNA PRAVO STANJE, A OVIM ČINJENICAMA JE UMIRAO GRAĐANE: „Ranjeni Srbin je stabilno, par milimetara ga je delilo da izgubi život!“

On je rekao da se sve dogodilo kada se iz Leposavića vraćao kući.

– Sinoć po povratku iz Leposavića dole u Bistrici gde je njihova baza, nakon prolaska kroz punkt samo sam začuo pucanj i bol u ramenu. Ne mogu da budem sto posto siguran ko je pucao, ali u onoj bazi sem njihove vojske i policije ne verujem da ima bilo kog drugog. Čuo sam prasak stakla pozadi i napred, iskreno, i nije mi bilo svejedno, uplašio sam se, produžio sam dalje, krenuo kući. Stigao sam do mesta Šaren kamen i šta je dalje bilo, gde su kola, ko me je doveo, pojma nemam – rekao je Jovanović.

Nakon prijema u KBC u Severnoj Mitrovici Jovanović je operisan na hirurškom odeljenju i prema rečima dežurnog hirurga nalazi se van životne opasnosti, ali se njegovo stanje i dalje prati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter