Izvor: BSC HAPPY/KOSOVO ONLINE
17.01.2024 u 12:37
0

ADVOKAT POTVRDIO: Slađanu Trajkoviću produžen pritvor na još dva meseca (VIDEO)

Advokat Dejan Vasić potvrdio je za da je njegovom branjeniku, uhapšenom Slađanu Trajkoviću, mera pritvora produžena na još dva meseca.

– Osnovni sud u Prištini je ponovo produžio meru sudskog pritvora Slađanu Trajkoviću na još dva meseca i u isto vreme zakazao suđenje i početak njegovog pretresa pred novim većem za 25. tekućeg meseca. Mi pokušavamo da u ovoj fazi pre suđenja obezbedimo kompletnu dokumentaciju koju Specijalno tužilaštvo odbija da nam preda – kazao je on.

„OČEKUJEMO DA HATEMI BUDE SMENJEN“: Građani Leposavića pozvali sunarodnike da potpišu peticiju (VIDEO)

Vasić je istakao da je prethodna sudija na ovom slučaju stala na stranu tužilaštva.

– Mi smo tome prigovarali. Očekujemo da će novi članovi i predsednik veća imati više sluha za poštovanje zakonskih odredba, ništa drugo. U suštini, mi više od toga i ne tražimo, osim da se poštuju naša zakonska prava na odbranu i da nam se dopusti jednak tretman sa Specijalnim tužilaštvom, da imamo dokaze koji poseduju i oni – poručio je Vasić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter