Izvor: kurir
17.01.2024 u 13:13
0

DŽONIĆ U SUDNICI ŠOKIRAO: Nekada sam bio neko a sad sam postao nula

Goran Džonić iz sela Moravac danas je u Apelacionom sudu u Nišu negirao krivicu za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca.

Goran Džonić iz sela Moravac danas je u Apelacionom sudu u Nišu negirao krivicu za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca.

On je na bizaran način, takoreći, najavio da će dići ruku na sebe, ukoliko sud ne vrati Višem sudu predmet, na ponovno suđenje.

Kada je sudija rekao da će po žalbi odbrane Apelacioni sud doneti uskoro odluku o tome da li potvrđuje presudu o doživotnom zatvoru ili i ponovnom suđenju, Džonić je rekao:

– Donesite, donesite pa da vidim da li idem kod brata (misleći na ubijenog Gorana Đokića) – rekao je Goran Džonić, a u sudnici je nastao muk zbog ovih reči.

ADVOKAT POTVRDIO: Slađanu Trajkoviću produžen pritvor na još dva meseca (VIDEO)

On je ranije rekao da nije kriv, da mu je sve podmetnuto i naveo da je policija iz Aleksinca „umešalala prste“. – Nisam kriv, nikoga nisam ubio. Sve mi je podmetnuto. Ja sam odbornik (SPS). Nekad sam bio neko, svi su me znali u Aleksincu, Ražnju, a sada sam nula. Mene su mediji uništili – rekao je između ostalog Džonić koji je u lancima doveden u sudnicu.

Pre toga, sudija izvestilac Aleksandar Perunović je naveo sve nađene dokaze Višeg suda u Nišu.

– Pronađeno je da su svi projektili ispaljeni iz pištolja Pjetro Bereta koji je Džonić imao. Na tom pištolju je nađen biološki materijal pokojne devojke Lidije, a na vrećama s parama je nađen DNK Džonićev i pokojnog Đokića – rečeno je između ostalog u sudnici. Braniteljica okrivljenog, Biljana Pešić je rekla da je žalba podnesena jer njen branjenik kaže da nije kriv i dodala da je pretres koji je policija obavila sporan.

Džoniću je presuđen doživotni zatvor jer je, prema iznetim dokazima Višeg suda, 27. septembra pre tri godine oko ponoći ubio brata od tetke Gorana i njegovu suprugu i ćerku, Gordanu i Lidiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter