Izvor:
03.02.2017 u 15:48
0

Albanci SPREMAJU RAT: Prete upadom na sever Kosova, ako im Srbija ne prizna nezavisnost?!

Hašim Tači i Isa Mustafa bez uvijanja su zahtevali od naše strane da prizna samostalnost Kosova, na šta su Vučić i Nikolić uzvratili zahtevom da oni priznaju nezavisnost Zajednice srpskih opština. Razgovori su nakon toga prekinuti.

Pregovori između Beograda i Prištine su preksinoć u Briselu doživeli krah zbog zahteva albanskih predstavnika da Srbija prizna nezavisnost Kosova.

To su kosovski predsednik Hašim Tači i premijer Isa Mustafa tražili od premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića i poručili da im ne pada na pamet da dozvole formiranje Zajednice srpskih opština.

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, juče je upozorio da tzv. kosovski premijer Isa Mustafa sprema upad na sever Kosova i Metohije i pozvao je na mir, a Albance je upozorio da se ne igraju vatrom.

Kurir
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter