Izvor: HAPPY BSC
31.12.2022 u 12:53
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SA BOCAN-HARČENKOM: Primio Putinovu čestitku i izrazio nadu da će prijateljski odnosi dve države nastaviti da jačaju (FOTO)

Predsednik Vučić je informisao Bocan-Harčenka uslovima u kojima Srbi na KiM dočekuju predstojeće praznike

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenika.

SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Neće biti zime za Srbiju, ljudi mogu mirno da dočekaju praznike i Božić (VIDEO)

Vučić je na svom Instagram profilu objavio fotografije sa sastanka i izrazio nadu da će prijateljski odnosi Srbije i Rusije nastaviti da jačaju.

– Od ambasadora Bocan-Harčenka primio sam čestitku predsednika Putina povodom predstojećih praznika i izrazio nadu da će prijateljski i partnerski odnosi naše dve države i dva naroda nastaviti da jačaju i u godinama koje dolaze – napisao je predsednik i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Informisao sam ambasadora o uslovima u kojima Srbi na Kosovu i Metohiji dočekuju predstojeće praznike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter